Gå til hovedindhold
    
    
      
    
  
          
    
    
      
        
          
          
          
            
  
            
  
                          
                
  
                
  
    
  
    
      
      
  
    
      
      
      
          
  
  
        
  
            
      
      
  
            - I TV-køkkenet er det fisk og marineret Lam
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn, Grovboller, Gratineret Fisk og Jordbær dessert
 - Og i anden udgaven af TV-køkkenet er det Blåmuslinger, Perlehøns og en Souffle
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn, Champignon Tærte, Fisk i Hvidvin, Ægge dessert
 - Svampesuppe af Østershatte, Indbagte Kalvemedaljoner, og Ægge Tærte
 - i den tredje udgave er det syltet Havtaske, Ovn farseret Lammebov med majroe og som dessert en rabarber tærte
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - En rør Kalvetatar med bagte rødbeder, Pighvar og Rødtungefile og en rullet Chokoladekage som dessert
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Grønasparges med tomat med Bækforel og Torsk og en Japansk dessert, Mushi med vanilliecrme
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Fiskeret en pasta ret og en dessert med Pære med Rødvin, Grønlandske Kotelletfiskefileter
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Fiskekonens muslinger i hvidvin, Perlehøns med små tomater med nye kartofler og Souffle med Peter Heering
 - Madlavning i varmluft ovn
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Grovboller, Laks og Jordbær dessert
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Laks og Rejer fra Grønland præsenteret af Heino og Inger
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Let stegt Lyssej i æggecrem dernæst en farseret Lammekølle med grøntsager til sidst en desser med Portvin og Pære og Kamelis