Gå til hovedindhold
- I TV-køkkenet er det fisk og marineret Lam
- Madlavning i varmluft ovn, Grovboller, Gratineret Fisk og Jordbær dessert
- Og i anden udgaven af TV-køkkenet er det Blåmuslinger, Perlehøns og en Souffle
- Madlavning i varmluft ovn, Champignon Tærte, Fisk i Hvidvin, Ægge dessert
- Svampesuppe af Østershatte, Indbagte Kalvemedaljoner, og Ægge Tærte
- i den tredje udgave er det syltet Havtaske, Ovn farseret Lammebov med majroe og som dessert en rabarber tærte
- Madlavning i varmluft ovn
- En rør Kalvetatar med bagte rødbeder, Pighvar og Rødtungefile og en rullet Chokoladekage som dessert
- Grønasparges med tomat med Bækforel og Torsk og en Japansk dessert, Mushi med vanilliecrme
- Fiskeret en pasta ret og en dessert med Pære med Rødvin, Grønlandske Kotelletfiskefileter
- Fiskekonens muslinger i hvidvin, Perlehøns med små tomater med nye kartofler og Souffle med Peter Heering
- Madlavning i varmluft ovn
- Madlavning i varmluft ovn
- Grovboller, Laks og Jordbær dessert
- Laks og Rejer fra Grønland præsenteret af Heino og Inger
- Madlavning i varmluft ovn
- Let stegt Lyssej i æggecrem dernæst en farseret Lammekølle med grøntsager til sidst en desser med Portvin og Pære og Kamelis