Gå til hovedindhold
- Madlavning i varmluft ovn
- Laks, Kyllingebryst og Budding
- Roséstegt Andelever, Blåmuslinger og Chokolade kage som desser
- Laksetatar, Dampet Poulardbryster med grønsager og nye kartofler og som desser Hindbærbavaroise med Solbærpure
- Madlavning i varmluft ovn
- Let Sprængt Poulard med Bacon og Jomfruhummer
- Dampet Havkat med Blåmuslinger
- Orange Chokoladeskum
- Østershattesuppe
- Indbagt Kalvetournedos med Ribssauce
- Clafouti med Nektariner
- Dampede Kammuslinger med Agurk og Noilly Part
- Lakseflet med Safran Burre Blanche
- Grillede Jomfruhummer
- Grovbolle
- Glaseret Fennikel med Laksepilaf
- Jordbærtrio
- Let Sprængt Poulard med Bacon og Jomfruhummer
- Dampet Havkat med Blåmuslinger Orange Chokoladeskum