Gå til hovedindhold
    
    
      
    
  
          
    
    
      
        
          
          
          
            
  
            
  
                          
                
  
                
  
    
  
    
      
      
  
    
      
      
      
          
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Farseret Jomfruhummer, Kalvebryst tilberedt på sommerkål og en yoghurtsalat (jogurtsalat)
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Let Sprængt Poulard med Bacon og Jomfruhummer
 - Dampet Havkat med Blåmuslinger
 - Orange Chokoladeskum
 - Østershattesuppe
 - Indbagt Kalvetournedos med Ribssauce
 - Clafouti med Nektariner
 - Dampede Kammuslinger med Agurk og Noilly Part
 - Lakseflet med Safran Burre Blanche
 - Grillede Jomfruhummer
 - Grovbolle
 - Glaseret Fennikel med Laksepilaf
 - Jordbærtrio