Gå til hovedindhold
    
    
      
    
  
          
    
    
      
        
          
          
          
            
  
            
  
                          
                
  
                
  
    
  
    
      
      
  
    
      
      
      
          
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn, Champignon Tærte, Fisk i Hvidvin, Ægge dessert
 - Svampesuppe af Østershatte, Indbagte Kalvemedaljoner, og Ægge Tærte
 - i den tredje udgave er det syltet Havtaske, Ovn farseret Lammebov med majroe og som dessert en rabarber tærte
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Grønasparges med tomat med Bækforel og Torsk og en Japansk dessert, Mushi med vanilliecrme
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Fiskeret en pasta ret og en dessert med Pære med Rødvin, Grønlandske Kotelletfiskefileter
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Champignonstærte, Fisk I Hvidvin, Brændt Creme
 - Madlavning i Varmluft Ovn
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Grovboller, Laks og Jordbær dessert
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Roséstegt Andelever, Blåmuslinger, Chokolade nuga som dessert
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Let stegt Lyssej i æggecrem dernæst en farseret Lammekølle med grøntsager til sidst en desser med Portvin og Pære og Kamelis
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Let Sprængt Poulard med Bacon og Jomfruhummer
 - Dampet Havkat med Blåmuslinger
 - Orange Chokoladeskum
 - Østershattesuppe
 - Indbagt Kalvetournedos med Ribssauce
 - Clafouti med Nektariner
 - Dampede Kammuslinger med Agurk og Noilly Part
 - Lakseflet med Safran Burre Blanche
 - Grillede Jomfruhummer
 - Grovbolle
 - Glaseret Fennikel med Laksepilaf
 - Jordbærtrio