Gå til hovedindhold
- Madlavning i varmluft ovn, Champignon Tærte, Fisk i Hvidvin, Ægge dessert
- Svampesuppe af Østershatte, Indbagte Kalvemedaljoner, og Ægge Tærte
- i den tredje udgave er det syltet Havtaske, Ovn farseret Lammebov med majroe og som dessert en rabarber tærte
- Grønasparges med tomat med Bækforel og Torsk og en Japansk dessert, Mushi med vanilliecrme
- Fiskeret en pasta ret og en dessert med Pære med Rødvin, Grønlandske Kotelletfiskefileter
- Champignonstærte, Fisk I Hvidvin, Brændt Creme
- Madlavning i Varmluft Ovn
- Madlavning i varmluft ovn
- Grovboller, Laks og Jordbær dessert
- Madlavning i varmluft ovn
- Roséstegt Andelever, Blåmuslinger, Chokolade nuga som dessert
- Madlavning i varmluft ovn
- Let stegt Lyssej i æggecrem dernæst en farseret Lammekølle med grøntsager til sidst en desser med Portvin og Pære og Kamelis
- Let Sprængt Poulard med Bacon og Jomfruhummer
- Dampet Havkat med Blåmuslinger
- Orange Chokoladeskum
- Østershattesuppe
- Indbagt Kalvetournedos med Ribssauce
- Clafouti med Nektariner
- Dampede Kammuslinger med Agurk og Noilly Part
- Lakseflet med Safran Burre Blanche
- Grillede Jomfruhummer
- Grovbolle
- Glaseret Fennikel med Laksepilaf
- Jordbærtrio