Gå til hovedindhold
- Madlavning i varmluft ovn
- En rør Kalvetatar med bagte rødbeder, Pighvar og Rødtungefile og en rullet Chokoladekage som dessert
- Fiskekonens muslinger i hvidvin, Perlehøns med små tomater med nye kartofler og Souffle med Peter Heering
- Madlavning i varmluft ovn
- 3 salater i TV-køkkenet
- Madlavning i varmluft ovn
- Salat med Grillet Vagtel og Nøddedressing, Salat med Bacon og Brødcroutons og Salat med Fetaost
- Champignonstærte, Fisk I Hvidvin, Brændt Creme
- Madlavning i Varmluft Ovn
- Madlavning i varmluft ovn
- Grovboller, Laks og Jordbær dessert
- Laksetatar, Dampet Poulardbryster med grønsager og nye kartofler og som desser Hindbærbavaroise med Solbærpure
- Madlavning i varmluft ovn
- Madlavning i varmluft ovn
- Roséstegt Andelever, Blåmuslinger, Chokolade nuga som dessert
- Madlavning i varmluft ovn
- Let stegt Lyssej i æggecrem dernæst en farseret Lammekølle med grøntsager til sidst en desser med Portvin og Pære og Kamelis
- Madlavning i Varmluft ovn, indstilling af automatik i ovnen
- Madlavning med varmluftovn, demonstration af ovnens funktioner