Gå til hovedindhold
    
    
      
    
  
          
    
    
      
        
          
          
          
            
  
            
  
                          
                
  
                
  
    
  
    
      
      
  
    
      
      
      
          
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn, Champignon Tærte, Fisk i Hvidvin, Ægge dessert
 - Svampesuppe af Østershatte, Indbagte Kalvemedaljoner, og Ægge Tærte
 - i den tredje udgave er det syltet Havtaske, Ovn farseret Lammebov med majroe og som dessert en rabarber tærte
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - Farseret Jomfruhummer, Kalvebryst tilberedt på sommerkål og en yoghurtsalat (jogurtsalat)
 
 
      
  
     
 
    
  
  
        
  
            
      
      
  
            - Madlavning i varmluft ovn
 - En rør Kalvetatar med bagte rødbeder, Pighvar og Rødtungefile og en rullet Chokoladekage som dessert